YOGA PÅ FINNSKOGTOPPEN

bildet viser tre damer pluss instruktør i yogaposisjon på en platting med utsikt over Finnskogen.

FINN ROEN PÅ FINNSKOGEN


Pust inn roen og la stresset forlate kroppen din på våre unike yogapakker på Finnskogtoppen.

Vi tilbyr ulike type yogapakker på Finnskogtoppen. Her kan du lese om våre pakker og finne pakken som passer akkurat deg. Våre yogapakker er tilpasset alle, så velkommen både nybegynner og viderekomne yogier.

Bli med oss ​​for dager med yoga, mindfulness og velvære i fokus.

Yinyoga& Relax


Perfekt for deg som aldri har prøvd yoga før, eller for deg som ønsker en stille og rolig yoga. Denne helgen blander vi Yinyoga med annen fysisk og mental trening.

Under våre YinYoga & Relax-helger kan du senke skuldrene og la spenningen slippe taket mens du utforsker rolige, restorative yogaposisjoner. Vår instruktør vil veilede deg gjennom en serie av myke bevegelser og pusteøvelser som hjelper deg med å løse opp spenninger i kroppen og roe sinnet. Etter en helg med YinYoga & Relax, vil du føle deg forynget og forankret i dyp indre velvære.

Yoga & Mindfulness


Dette er helgen for deg som søker en mer tilnærming til fysisk og mental velvære gjennom yoga.

Under vår Yoga & Mindfulness-weekend tilbyr vi en mulighet til å dykke inn i både yogaens fysiske praksis og de mentale bitene for økt tilstedeværelse og harmoni.

Gjennom en balansert blanding av yogaøkter, meditasjonssesjoner og mindfulness-praksis, vil du lære å være til stede i hvert øyeblikk og finne ro og velvære.

Yogaukene


I tillegg til våre yogaweekends tilbyr vi et par ganger i året en 5-døgns yogauke for de som ønsker å fordype seg enda mer i hva yoga har å tilby. Her blander vi ulike yogatyper med flere instruktører.

Våre yogauker gir deg muligheten til å fordype deg i daglige yogaklasser, workshops og guidede meditasjoner, alt i en snill og avslappende atmosfære.

Ren Velvære på Finnskogen

OM FINNSKOGTOPPEN

Stedet der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Vi ligger nydelig plassert i de dype skoger på rolige Finnskogen, kun 5 mil fra Kongsvinger og en kort 2-timers kjøretur fra Oslo. Vårt intime hotell tilbyr et bredt spekter av muligheter, inkludert spa, aktiviteter, konferanselokaler med eller uten overnatting, gruppeaktiviteter og skreddersydde opphold for både enkeltpersoner og bedrifter.

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er at en kombinasjonen av trening, ro og nærvær til naturen og sunn, ren mat vil gi deg mer energi til hverdagen og til livet. Kort og godt, Finnskogtoppen er stedet for å finne hjertero og balanse.

Velkommen til Ren Velvære!


GI VELVÆRE I GAVE
– GI ET GAVEKORT