OM FINNSKOGTOPPEN

solnedgang på finnskogtoppen med hotellet til venstre og en utelykt midt i bildet

Stedet der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Vi ligger nydelig plassert i de dype skoger på rolige Finnskogen, kun 5 mil fra Kongsvinger og en kort 2-timers kjøretur fra Oslo. Vårt intime hotell tilbyr et bredt spekter av muligheter, inkludert spa, aktiviteter, konferanselokaler med eller uten overnatting, gruppeaktiviteter og skreddersydde opphold for både enkeltpersoner og bedrifter.

Hos oss har du mange muligheter… Men du må ingenting.

VÅR HISTORIE

Finnskogtoppen åpnet dørene sine for første gang i 1991. Da het vi Helsetun, og veiledet våre gjester gjennom faste, helseriktig kost og trening. Gjennom årene har Finnskogtoppen utviklet seg til dagens Velværehotell. Stedet der alt er til for å gjøre deg godt, i din egen takt. Hos oss har du mange muligheter, men det viktigste er – du må ingenting!

Finnskogtoppen – der roen finner hjem.

VÅR FILOSOFI

Et opphold hos oss skal føles frydefullt, varmt og koselig. Vi vil gi deg følelsen av at du er i din egen spahytte. Vi vil inspirere deg med hotellets genuine arkitektur, vår hjemmelagde mat, vår rikholdige behandlingsmeny, med våre flinke treningsinstruktører og ikke minst med Finnskogens kultur og mystikk rett utenfor døra.

På Finnskogtoppen kan du være så aktiv som du selv ønsker. Her finnes aktiviteter med instruktør, mulighet til behandlinger og bassengområde som er åpent hver dag.

Utsikt fra vår skogsplatting der vi tilbyr yoga og andre gruppeaktiviteter.

FOR DIN SUNNHET

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er at en kombinasjonen av trening, ro og nærvær til naturen og sunn, ren mat vil gi deg mer energi til hverdagen og til livet. Kort og godt, Finnskogtoppen er stedet for å finne hjertero og balanse.

Vårt bassengområde er åpent hver dag 07.00 – 23.00. Som vår gjest benytter du det så mye som du selv ønsker.

DET VIKTIGE KOSTHOLDET

Som tiden går, endres vi med den. Vårt kjøkken har gått gjennom en naturlig utvikling ettersom årene har gått, hvor behov og ønsker har vært med å forme oss til det vi er i dag. Likevel er det en grunnverdi som preger vår matkultur. Det skal være sunt, nyttig og godt. Et tidligere laktovegetarisk kjøkken som kom fra tradisjoner i Svenske «Hälsohem», og i gammel europeisk spa-stil, uten verken kjøtt, koffein eller alkohol, har vi videre gått til å være et «hvitt kjøkken» hvor vi inkluderte fisk og hvitt kjøtt, til nå å være et mer moderne og variert kjøkken, hvor kunnskap, smak, variasjon og presentasjon står sentralt. Med fokus på helhetlige retter med salater, grønnsaker og gode råvarer, skal vi tilby våre gjester en matopplevelse for kropp og sinn.

Les mer om maten på Finnskogtoppen

et borg med mat og to ansatte på finnskogtoppen snakker sammen i bakgrunnen

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell!