SPA OG VELVÆRE

SPABEHANDLIGEN
DU SENT VIL GLEMME

Ønsker du å gjøre ditt opphold på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell til en reise mot avslapning og velvære? Våre spabehandlinger er den ultimate nøkkelen til å gjenopprette balansen i kropp og sjel.

Våre spabehandlinger er populære, og etterspørselen er høy. For å sikre deg den ønskede behandlingen, anbefaler vi at du bestiller din spabehandling samtidig som du reserverer oppholdet ditt. På denne måten kan du være sikker på å få nøyaktig den behandlingen du ønsker når du ankommer hotellet. I noen tilfeller kan det også være tilgjengelige behandlingstider på samme dag som du ankommer, så ikke nøl med å spørre resepsjonen om tilgjengelige alternativer hvis du plutselig føler behovet for en spontan behandling.

Hos oss på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell er vi stolte av å tilby skreddersydde spabehandlinger som gir deg den ultimate avslapningen. Våre erfarne terapeuter vil ta vare på deg fra start til slutt, og vårt brede utvalg av behandlinger inkluderer alt fra massasje til ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Uansett om du ønsker å løse opp spenninger i musklene, revitalisere huden din eller bare unne deg en velfortjent pause fra hverdagens stress, har vi den perfekte spabehandlingen for deg.

Så hvorfor vente? Bestill din spabehandling på Finnskogtoppen i dag og opplev den ultimate formen for avslapning og velvære. Vår ekspertise innen spabehandlinger og vårt engasjement for din trivsel og velvære vil sørge for at du forlater oss med fornyet energi og et smil om leppene. Velkommen til en verden av velvære hos Finnskogtoppen Spa & Velværehotell.

BESTSELGERE

en kvinne med mørskt hår og morgenkåpe sitter og smiler til noen ved siden av seg, med et stettglass i hånden

DAGGJEST

Det er fullt mulig å besøke Finnskogtoppen kun for en dag med spa og velvære.

en kvinne sitter på en bassengkant og holder seg i håret med venstre arm og ryggen mot kameraet

BASSENGOMRÅDET

Få en avslappende stund i vårt bassengområde med nærhet til naturen.

en kvinne ligger på ryggen og får ansiktsbehandling

SPABEHANDLINGER

Se vårt store utvalg av ansiktsbehandlinger, massasje, hånd- og fotbehandlinger

Valgfrie døgn

Velg dato selv Fra kr 1690,-

Sommerhelg KAMPANJE

Weekends i juni Fra kr 20% rabatt,-

Sommer på Finnskogen

31 mai – 30 august Fra kr 1521,-