VÅRT BASSENGOMRÅDE

REN VELVÆRE

Enten du ønsker en avslappende pause med et varmt bad, eller vil prøve en ny treningsform i vann, er vårt bassengområde for deg.

Vi har et deilig bassengområde som kan benyttes hver dag mellom klokken 07.00-23.00. Her finner du både vekselbad, boblebad, badstuer og svømmebasseng. Nyt en smoothie eller en god bok i en av våre lounge- og hvilestoler ved bassengkanten. Bassengområdet er lagt opp til at du får en nærhet til naturen, og vi tenner lys samt spiller beroligende musikk.

Første besøk hos oss? Ta turen inn i bassengområdet om kvelden, og få et kveldsspa, hvor du kan nyte stillheten og nærværet av naturen til det fulle. Les mer om våre spabehandlinger.

Vårt bassengområde

Svømmebassenget er 15 meter langt og holder en temperatur på 31 grader, og kan dermed nytes både med rolig svøm, eller benyttes på våre gruppetimer med vanngym.

Vårt avslappende boblebad kan nytes med eller uten bobler, og holder en temperatur på 37 grader.

Kneip bad, etter Sebastian Kneipps metode, er et vekselsbad med to ulike renner á 5 meter. Ved å vekselsvis går fra varmt til kaldt vann, kan man oppnå en bedre sirkulasjon i kroppen. Den ene rennen holder temperatur på 11 grader og den andre rennen holder en temperatur på 37 grader. Vi anbefaler å starte med den kalde, for optimal effekt.

Steambad holder en temperatur på 35 grader, og er en herlig, avslappende steamer.

Tørrbadstuen holder en temperatur på 75 grader.

inspirasjonsbilde med ulike produkter uten etikett stående i gruppe

Hold deg oppdatert på tilbud og opplevelser