TRENING

gruppetime med styrketrening - bilde bakfra

AKTIVITETSFORMEN SOM GIR DEG
DEN BESTE FØLELSEN

Hos oss på Finnskogtoppen kan du finne mange ulike aktiviteter, både med og uten instruktør – innendørs og utendørs. Se vårt ukesprogram for å finne ut når vi har de forskjellige timene.

Tabata

Intervalltrening styrke og kondisjon med egen kroppsvekt. 20 sek. arbeid, 10 sek. Hvile. Du bestemmer selv tempo og antall repetisjoner. Ta gjerne med sko og drikkeflaske.

Rytme og balanse

Vi trener balanse og bevegelighet til herlig musikk, lav intensitet. Tilrettelegges for alle nivåer. Trenger ikke sko

Vanngym

Vi trener styrke og kondisjon i vannet til fengende musikk. Skånsom trening som passer for alle. Bli med på en morsom økt og jobb i eget tempo.

Styrketrening

Vi trener styrke for hele kroppen ved bruk av egen kroppsvekt. Du bestemmer selv tempo og vanskelighetsgrad. Ta med sko og drikkeflaske

Tur med guide

Tur i vandretempo i nærområdet. Hvor turen går varierer ut fra vær og føreforhold. Turene varer vanligvis mellom1-2,5 timer, og er mellom 2-8 km lang. Guiden har med seg drikke/te til alle deltakerne. Enkelte dager benytter vi vår 9-seters buss og reiser ut for å oppleve kulturseverdigheter. Om det er mange påmeldte må enkelte gjester stille med egen bil.

Yin yoga

En enkel time der du får en introduksjon i YinYoga. Vi sitter eller ligger i ulike posisjoner. Jobber med pust og ro, strekker og tøyer på kroppen vår til rolig musikk. Ha gjerne myke klær og sokker eller i bare føtter.

Mage/rumpe/rygg og lår

Vi trener stående og på matta. Styrkende øvelser for mage/rompe/rygg og lår. Ta med sko og drikkeflaske.

Styrke med strikk

Vi trener styrke med strikk. To ulike tyngder på strikk med håndtak og god veiledning i alle øvelser. Jobb i ditt eget tempo, etter ditt nivå. Ha gjerne med sko og drikkeflaske 

Avspenning

Vi ligger behagelig på matte, lån gjerne puter og teppe. Vi guider deg gjennom en halvtime for både mental og fysisk avspenning

Isbad

Vi reiser ned til vakre Røgden, der vi skal bade. Vi har i flere år tatt med oss gjester på denne fantastiske opplevelsen. Julie, som har utdannelse som hovedinstruktør fra Norges livredning selskap, sørger for en minnerik opplevelse der tryggheten er ivaretatt.

Du får håndkle og varm drikke av vår instruktør. Ta gjerne med deg en lue, votter og sokker for denne sporty utfordringen.