BESTSELGERE OG NYHETER

Nyhet! Nordic Zen Body

80min          kr.1925,-

Nordic Zen er en dypt avslappende behandling inspirert av gamle nordiske tradisjoner og medisinske skikker som pleier forbindelsen mellom kropp og sjel. Behandlingen gir en indre opplevelse fylt av livgivende energi, med varme, steiner, repetitive bevegelser og aktive planteekstrakter. Ved total avslapning, berøring og aromatiske dufter får kroppen og sinnet mulighet til å lege seg selv.

Bestselger! Huldras energi

50 min            kr.1275,-

En avslappende og oppfriskende behandling i perfekt kombinasjon. Behandlingen starter med en grundig peeling. Deretter følger en avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre med varm ingefærolje og varme steiner. Ingefær omtales som «Naturens egen medisin mot betennelser og smerte “, og i Norge har vi brukt ingefær i over 500 år for sine gode helseeffekter. Behandling avsluttes med en frisk ingefærshot.

Bestselger! Klassisk massasje

25/50min         kr.695,-/kr.1275,-

Under en klassisk massasje får du en dyp muskelmassasje der målet er å myke opp spente muskler, øke blodsirkulasjonen og stimulere lymfe-systemet. Behandlingen tilpasses etter behov.

Bestselger! Skogens ro  

80min           kr.1825,-

En herlig avslappende kroppsmassasje med dufter av einerbær og lavendel. Massasjen skreddersys etter dine ønsker. Du får også et varmt fotbad med påfølgende peeling og fotmassasje. En perfekt behandling etter en tur i skog og mark.

Nyhet! Nordic Zen Facial

80min            kr.1995,-

En resultatrettet ansiktsbehandling
På en naturlig måte får du en sunn og mer spenstig hud med vakker glød. Det benyttes en spesiell massasjeteknikk for musklene og bindevevet i ansiktet, og også akupressurpunkter og refleksologisoner stimuleres, noe som igjen påvirker hele kroppen. Varme steiner, såkalte «botesteiner», brukes på kroppen og bidrar til å redusere stress. Vital næring fra planter gir glød og jevner ut huden, og behandlingen avsluttes med kjølige steiner.