BESTSELGERE OG NYHETER

Bestselger! Finnskogtoppen Eksklusiv

100min          kr.2360,-

Velkommen til himmelriket! Få maksimal nytelse med dufter fra skogen. Her får du varmt fotbad, og full kroppsskrubb som fjerner døde hudceller, øker blodsirkulasjonen og gjør huden silkemyk. Du få en full aromamassasje med oljer som dufter like godt som skogen. Du blir deretter pakket inn i varme, får nyte en fuktighetsmaske, og får en herlig ansikt- og hodebunnsmassasje.

Bestselger! Huldras energi

50 min            kr.1175,-

En avslappende og oppfriskende behandling i perfekt kombinasjon. Behandlingen starter med en grundig peeling. Deretter følger en avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre med varm ingefærolje og varme steiner. Ingefær omtales som «Naturens egen medisin mot betennelser og smerte “, og i Norge har vi brukt ingefær i over 500 år for sine gode helseeffekter. Behandling avsluttes med en frisk ingefærshot.

Nyhet! Finnskogtoppen Topp og bunn

100min         kr. 2495,-

Klassisk ansiktsbehandling i kombinasjon med Yumi Feets luksuriøse fotbehandling som effektivt fjerner hard hud og gjør føttene babymyke uten skalpell. Behandlingen starter med ansiktsbehandling. Når masken virker pakkes føttene inn i Yumi Feets aha-syremaske. Deretter følger hodebunnsmassasje, pleie av føtter med fjerning av myknet hud, pleie av negler og neglebånd, avslappende fotmassasje og lakk om ønskelig.

Bestselger! Skogens ro  

80min           kr.1675,-

En herlig avslappende kroppsmassasje med dufter av einerbær og lavendel. Massasjen skreddersys etter dine ønsker. Du får også et varmt fotbad med påfølgende peeling og fotmassasje. En perfekt behandling etter en tur i skog og mark.

Nyhet! Finnskogtoppen Relax (Anti-stress)

80min            kr.1550,-

Behandlingen for deg som er preget av en hektisk hverdag og som ønsker en avslappende og avstressende behandling. Behandlingen starter med leireinnpakning på ryggen som stimulerer sirkulasjonen og lindrer muskel- og leddsmerter. Deretter gis massasje der vi legger fokus på stressområdene rygg/nakke og ansikt/hodebunn.

Nyhet! Bodyskrubb med innpakking

50 min           kr. 1175,-

Behandlingen som gir deg ny glød! Full kroppsbehandling som øker blodsirkulasjonen og gir deg myk og glatt hud! Behandlingen starter med skrubb av hele kroppen, deretter innpakning med en fuktighetsgivende maske, hodebunnsmassasje og avsluttes med påføring av bodylotion over hele kroppen.