KROPP/MASSASJE

Bodyskrubb med innpakking

50 min kr 1275,-

Behandlingen som gir deg ny glød! Full kroppsbehandling som øker blodsirkulasjonen og gir deg myk og glatt hud! Behandlingen starter med skrubb av hele kroppen, deretter innpakning med en fuktighetsgivende maske og hodebunnsmassasje.

Klassisk massasje

25/50 min kr 695,-/1275,-

Under en klassisk massasje får du en dyp muskelmassasje der målet er å myke opp spente muskler, øke blodsirkulasjonen og stimulere lymfe-systemet. Behandlingen tilpasses etter behov.

Muskelterapi

50 min kr 1275,-

Daniel Hellqvist er grunnlegger og hovedlærer hos Norsk Muskelterapi AS, og har tilbudt behandlinger og utdannet terapeuter i Norge siden 1994. Hos oss tilbyr Daniel muskelterapi – en kombinasjonsbehandling med flere teknikker. Behandlingen påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker den også leddene meget effektivt. Denne behandling er spesielt god for deg som har problemer i rygg/nakke, sliter med hodepine eller som ønsker en type idrettsmassasje. 

Ansikt og hodebunnsmassasje

25 min kr 695,-

En behandling som legger fokus på ansiktsmusklene og hodebunn. Massasjen forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer cellefornyelsen og er drenerende. Den er også et kraftig verktøy for å lindre tretthet, stress og spenninger. Du vil raskt føle en dypt behagelig avslapning i hele kroppen.

Bestselger! Skogens ro

80min kr 1825,-

En herlig avslappende kroppsmassasje med dufter av einerbær og lavendel. Massasjen skreddersys etter dine ønsker. Du får også et varmt fotbad med påfølgende peeling og fotmassasje. En perfekt behandling etter en tur i skog og mark.

Skogens kraft

80 min kr 1825,-

Lyst på en massasje som gir deg fornyet energi? Skogens kraft er en energigivende kroppsmassasje med eteriske oljer av furu, appelsin og peppermynta. Behandlingen har fokus på rygg og nakke. Du får også et varmt fotbad med peeling og fotmassasje.

Leire

50 min kr 1275,-

En innpakning som øker blodsirkulasjonen og lindrer muskel– og leddsmerter. Leiren har en fuktighetsbevarende effekt på huden.

Bestselger! Huldras energi

50 min kr 1275,-

En avslappende og oppfriskende behandling i perfekt kombinasjon. Behandlingen starter med en grundig peeling. Deretter følger en avslappende massasje av rygg, nakke og skuldre med varm ingefærolje og varme steiner. Ingefær omtales som «Naturens egen medisin mot betennelser og smerte “, og i Norge har vi brukt ingefær i over 500 år for sine gode helseeffekter. Behandling avsluttes med en frisk ingefærshot.

Signaturmassasje

50 min kr 1275,-

Gert Lunde har jobbet på Finnskogtoppen med klassisk massasje i over 25 år. Han har nå utviklet sin signaturmassasje, spesielt tilpasset deg med muskulære problemer, stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg. Gert benytter teknikker med stretching, varme, triggerpunkter og veiledning.

Aroma spabehandling

25/50 min kr 695,-/1275,-

En avslappende kroppsmassasje med rene ekstrakter fra planter og urter. Aromaterapi fjerner ikke årsaken til stress, men bidrar til at du får litt større distanse til den vonde følelsen av å være stresset. Aromaterapi setter fart på blodsirkulasjonen. Du får også stimulert lymfesystemet, slik at kroppen lettere kvitter seg med avfallsstoffene i kroppen.

Finnskogtoppen Eksklusiv

100 min kr 2495,-

Velkommen til himmelriket! Få maksimal nytelse med dufter fra skogen. Her får du varmt fotbad, og full kroppsskrubb som fjerner døde hudceller, øker blodsirkulasjonen og gjør huden silkemyk. Du få en full aromamassasje med oljer som dufter like godt som skogen. Du blir deretter pakket inn i varme, får nyte en fuktighetsmaske, og får en herlig ansikt- og hodebunnsmassasje.

Finnskogtoppen Relax (Anti-stress)

80 min kr 1650,-

Behandlingen for deg som er preget av en hektisk hverdag og som ønsker en avslappende og avstressende behandling. Behandlingen starter med leireinnpakning på ryggen som stimulerer sirkulasjonen og lindrer muskel- og leddsmerter. Deretter gis massasje der vi legger fokus på stressområdene rygg/nakke og ansikt/hodebunn.

Hot-Stone

50 min kr 1325,-

Massasje med varme steiner, kombinert med aromaterapi, virker avslappende for kropp og sjel. Varmen fra steinene øker blodsirkulasjonen og myker opp spente muskler. En herlig helhetsopplevelse.

Nyhet! Nordic Zen Body

80 min kr 1925,-

Nordic Zen er en dypt avslappende behandling inspirert av gamle nordiske tradisjoner og medisinske skikker som pleier forbindelsen mellom kropp og sjel. Behandlingen gir en indre opplevelse fylt av livgivende energi, med varme, steiner, repetitive bevegelser og aktive planteekstrakter. Ved total avslapning, berøring og aromatiske dufter får kroppen og sinnet mulighet til å lege seg selv.

Gravidmassasje

50 min kr 1275,-

Gravidmassasje er behagelig, skånsomt og sikkert, uansett om du befinner deg tidlig i graviditeten eller om termindato for fødsel nærmer seg. I denne behandlingen brukes det skånsomme teknikker som løser opp spenningen i muskulaturen. Massasjen tilpasses etter hvilken fase av graviditeten du er i.

GI VELVÆRE I GAVE
– GI ET GAVEKORT