HÅND OG FOT

Finnskogtoppen Topp og bunn

100 min kr 2495,-

Klassisk ansiktsbehandling i kombinasjon med Yumi Feets luksuriøse fotbehandling som effektivt fjerner hard hud og gjør føttene babymyke uten skalpell. Behandlingen starter med ansiktsbehandling. Når masken virker pakkes føttene inn i Yumi Feets aha-syremaske. Deretter følger hodebunnsmassasje, pleie av føtter med fjerning av myknet hud, pleie av negler og neglebånd, avslappende fotmassasje og lakk om ønskelig.

FotSPA

50 min kr 1340,-

En velværebehandling med luksuriøse botaniske produkter som gir velstelte, myke og silkeaktige føtter. Den starter med et beroligende og mykgjørende mineralbad, peeling, neglepleie og fjerning av hard hud. Deretter følger fuktighetsgivende fotmaske og innpakning. Behandlingen avsluttes med en avslappende, nærende kremmassasje og lakk om ønskelig.

HåndSPA

60 min kr 1240,-

En guddommelig velværebehandling for hendene med dypt virkende ingredienser som normalt bare finnes i ansiktspleieområde. Resultatet er myke, vakre hender med fin glød. Produktene stimulerer også sansene dine slik at du føler deg avslappet og velstående. Behandlingen starter med et varmt melkebad og peeling for å fjerne tørr og død hud. Deretter får du en nydelig gullskimrende håndmaske som reduserer synlige alderstegen. I følge av en avslappende mandel duftende kremmassasje som trenger dypt inn i huden og etterlater en myk satengfølelse. Behandlingen avsluttes med stell av neglebånd, forming og polering av dine negler samt valgfri lakk.  

Fotterapi

50 min kr 1240,-

Vår fotpleie starter med et lindrende fotbad. Behandlingen inkluderer blant annet fjerning av hard hud, tørr hud, fotsvette, diabetikerføtter, hudsprekker, liktorner, inngrodde negler, neglesopp, psoriasis og skadet negler. Du får også gode råd mot ”problemføtter” og hvordan foten kan avlastes i det daglige.