ANSIKT

Klassisk ansiktsbehandling

50 min kr 1275,-

Finnskogtoppens klassiske ansiktsbehandling anbefales til alle som vil ha en ren og sunn hud samtidig med en stunds avslapping. Her får du en behandling som er tilpasset helt etter din huds behov for ett optimalt resultat. Den starter med hudanalyse, rens, peeling, damp og utklemning ved behov. Du får deretter en avslappende akupressur og drenerende massasje for ansikt, hals og decoltage. Det hele avsluttes med ansiktsmaske, serum og krem. Napping av bryn er inkludert.

Oppgrader din ansiktsbehandling

Farging av vipper og bryn, inkl. formning 475,-
Forming og farging av bryn 350,-
Farging vipper eller bryn 300,-
Forming bryn 200,-
Voksing overleppe og/eller hake 175,-/250,-
AHA – syra ampulle 250,-
Øyemask (Bioline) 250,-

Bioline Primaluce Peel

60 min kr 1775,-

En effektiv behandling som kombinerer den klassiske ansiktsbehandlingen med Biolines AHA/PHA syre serie Primaluce. AHA-syre fjerner døde hudceller, øker cellefornyelsen og fuktighetsnivået. Den behandler tørr, livløs hud, reduserer alderstegn, minsker pigmenteringer, ujevn hudtone, store porer og acne arr. Huden etterlates ren, sunn, myk og jevn med strålende glød. Passer alle hudtyper, også den mest sensitive.

Bioline Lifting Code (fdQ10)

80 min kr 2495,-

Vår mest avanserte antiagebehandling med aktive og høykonsentrerte ingredienser som gir økt kollagen- og elastinproduksjon samt en umiddelbar lifting effekt. Ansikt og hals får forbedret fasthet og kontur, huden får ny spenst, glød og maksimal fuktighet. Den passer for voksen eller tørr, livløs og stresset hud. En himmelsk askepottbehandling som kan kombineres med en AHA – syra ampulle i stedet for enzympeeling for et mer dyptgående resultat. Behandlingen inkluderer rens, brynforming, enzympeeling, hodebunnsmassasje, dyprens, antiagemassasje for ansikt,- hals og decoltage, filling og liftingserum, lifting sheetmask, hånd/armmassasje og avsluttende serum