Helt perfekt for venninnetur

– Gjør som oss. Vi valgte Finnskogtoppen da vi endelig tok oss tid til en venninnetur, sier Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedmarken.

to kvinner sitter på en benk og snakker sammen med et vinglass i hånden, og helvt vendt fra kamera, med en sjø og skog i bakgrunnen

Her på Finnskogtoppen er det en avslappet og fin atmosfære. Du hører ikke biltrafikk, høye stemmer eller annen støy – bare naturens lyder.

Her har vi stresset ned, gått turer og spist fantastisk god og sunn mat. I tillegg har vi brukt mye tid i velværeavdelingen og vært med på noen av de mange aktivitets- og behandlingstilbudene de har her. Det er ikke så mye man rekker på et døgn. Med andre ord, helt perfekt sted for venninneturen, sier de to venninnene fornøyd.

tre kvinner går tur i skogen, blader foran kamera i uskarpt fokus
Å være på Finnskogtoppen er kort sagt avslappende og oppfriskende på samme tid, sier venninnene Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedemarken. Foto: Eskild Vika Amundsen.

Om vi kort skal beskrive Finnskogtoppen vil vi si:

  • Rolig
  • Avslappende
  • God atmosfære
  • Fantastisk god mat
  • Flott beliggenhet
  • Trivelig betjening og service i toppklasse

Må oppleves

Finnskogtoppen må egentlig bare oppleves, for det er vanskelig å beskrive den rolige fine atmosfæren, sier Synnøve og Siv. Her er man for å roe kroppen, stresse ned og samle krefter og energi.

Vil huske maten

– Dette var mitt første møte med Finnskogtoppen og det frister til gjentagelse, sier Synnøve. Kjøkkenet er helt fenomenalt. Lunsjbordet er fristende med sine mange smakfulle og sunne retter.

– Jeg kommer gjerne tilbake hit for å benytte flere av aktivitetstilbudene og behandlingene de har her. Etter bare ett døgn kjenner jeg at dette gjorde godt. Nå reiser jeg tilbake til den travle hverdagen med ro i kroppen.

en middagstallerken med fisk og salat

– Jeg har vært her en gang tidligere, for mange år siden, sier Siv. Det var i forbindelse med en jobbtur, og Finnskogtoppen hadde da spesialsydd et opplegg for oss med aktiviteter, opplevelser og foredrag. Denne gangen var det bare for å ha det hyggelig sammen med Synnøve. Vi har vært gode venninner i mange, mange år.

Vi kan rett og slett ikke få fullrost dette stedet, både med hensyn på beliggenhet, fasiliteter og maten.

/Siv og Synnøve

Avslappende og oppfriskende på samme tid

– Man får en helt spesiell ro i kroppen når man er her. Da vi kom hit i går ble vi med på en av de faste uteaktivitetene – skogsturen. Om man vil gå på egenhånd og i eget tempo, er det mange oppmerkede traseer å velge mellom.

Etter å ha vært med på utendørsaktiviteten valgte vi å tilbringe ettermiddagen i velværeavdelingen og bassenget, før vi avsluttet dagen med en avspenningstime og nydelig middag.

– Vi har hørt mange skryte av lunsjbuffeten, og den stod absolutt til forventingene, sier Siv. – Det er noen år siden jeg var her sist, og det var fint å komme tilbake. Tusen takk til Synnøve som foreslo å reise hit på venninnetur.