Finnskogtoppen ga meg en Ny Start

Wenche Andersen er en av Finnskogtoppens stamgjester. Hun er en av de som har testet vår pakke NYSTART! og ga oss en hyggelig skriftlig tilbakemelding.

En kvinne står med armene hevet og ryggen mot kamera, og ser utover Finnskogen

Wenche Andersen er en av Finnskogtoppens stamgjester. Hun er en av de som har testet vår pakke NYSTART! og ga oss en hyggelig skriftlig tilbakemelding.

Når man er på Finnskogtoppen og får være med på mange forskjellige treningsformer med gode aktivitetsledere, får man automatisk lyst til å fortsette å trene hjemme. Enten man kommer hit som godt trent, eller bare ønsker å bevege seg litt mer, er det viktig med realistiske forventninger. 

Derfor er det utrolig fint å snakke med en person som lytter og stiller relevante spørsmål for å få best mulig grunnlag for å hjelpe meg å trene riktig i min hverdag.

/Wenche Andersen

Julie har ikke bare kunnskap om treningsformer og hva som passer for den enkelte i forhold til alder og livssituasjon, men grundig innsikt i ernæring og hvordan tilpasse den til livets forskjellige faser.

Jeg er en av dem som har litt å jobbe med helsemessig, så for meg har det vært utrolig viktig å få konkrete forslag til øvelser – generelle og spesielle for områder som trenger noe ekstra. – Og samtidig få forslag til mat som kan være med å forbedre helsa mi, direkte inn mot mine utfordringer.

Julie har også en evne til å stille spørsmål rundt området i livet som kan henge sammen, uten at vi kanskje tenker på det. Dette gir stor helhetsforståelse og inspirasjon

En time med Julie som personlig trener anbefales på det sterkeste.

– Jeg har vært her en gang tidligere, for mange år siden, sier Siv. Det var i forbindelse med en jobbtur, og Finnskogtoppen hadde da spesialsydd et opplegg for oss med aktiviteter, opplevelser og foredrag. Denne gangen var det bare for å ha det hyggelig sammen med Synnøve. Vi har vært gode venninner i mange, mange år.