Alle vil ha «Signaturmassasje Gert Lunde»

Hos oss på Finnskogtoppen Velværehotell har vi kanskje et av Norges mest erfarne terapeut-team, sier daglig leder Therese Eriksson. Til sammen har våre syv terapeuter 100 års erfaring. Og Gert Lunde sin «signaturmassasje» er en riktig bestselgere.

porterttbilde av Gert Lunde - massør hos finnskogtoppen

Til sammen har våre syv terapeuter 100 års erfaring. Og Gert Lunde sin «signaturmassasje» er en riktig bestselgere.

– Hos oss på Finnskogtoppen Velværehotell har vi kanskje et av Norges mest erfarne terapeut-team, sier daglig leder Therese Eriksson.

Alle vil ha «Signaturmassasje Gert Lunde»

Gert Lunde er en av Finnskogtoppen Velværehotells syv superflinke terapeuter. Hans signaturmassasje er en av Finnskogtoppens bestselgere.

Gert har jobbet på Finnskogtoppen med klassisk massasje i snart 30 år og vet nøyaktig hvor han skal finne triggerpunktene. Gjennom sin signaturmassasje finner han ubalansene og tilpasser massasjen til hver enkelt kunde.

– En stor del av min behandling handler om å forbedre funksjonene i muskler og ledd, redusere smerte og øke bevegeligheten, sier Gert. Dessuten er det viktig for meg å både inspirere og veilede kundene til å gjøre riktige og gode øvelser for å forebygge tilbakefall.

Vi er svært stolte av hele vårt terapeut-team på Finnskogtoppen, og vi syns selvfølgelig at de er de aller beste, sier daglig leder Therese Eriksson. Har du ikke allerede prøvd Gert sin signaturmassasje, anbefaler vi deg å gjøre det – Gjestene våre bare elsker den, og bestiller den igjen og igjen. 

Faste kunder gjennom 25 år

Gert Lunde signaturmassasje er blitt en av Finnskogtoppens bestselgere. Gert sin evne til å se hele individet og tilbakemelding fra kundene, er årsaken til at han i dag har sin egen signaturmassasje, som tar for seg stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg.

Gert sin signaturmassasje løser opp og forebygger spenninger i muskulaturen. Og det er ikke bare de som har muskelproblemer som bestiller Gert sin signaturmassasje. Det gjør også de som bare ønsker en velværetime for å senke skuldrene.

Mitt mål med signaturbehandlingen er å forbedre funksjonene i muskler og ledd og redusere smerte.  For meg er det viktig å gi veiledning i tillegg. Jeg opplever at kundene også setter pris på å få med seg tips til enkle øvelser for å forebygge at ubalansene og problemene bygger seg opp igjen. Å tøye og strekke musklene forebygger og vedlikeholder, spesielt om man gjør det til en rutine, gjerne flere ganger daglig.

/Gjert Lunde

Signaturmassasje Gert Lunde

Gjennom årenes løp har han utviklet et helt spesielt øye for hvor kundens utfordringer sitter. Det kan han se bare ved å være til stede der gjestene oppholder seg, gjerne i spisesalen.

­-For å være en god massør må man ha øyne og ører for helheten, understreker Gert. Samtidig er det viktig for meg å holde meg oppdatert på nye teknikker og metoder. I dette yrket blir man aldri utlært, man lærer noe nytt hver dag.

Bestill «Signaturmassasje Gert Lunde» her.

Etterutdanner seg innen Neurokinetic Therapy (NKT)

Som medisinsk massasjeterapeut er Gert Lunde kontinuerlig på jakt etter de nyeste og beste teknikkene i sin behandling. Akkurat nå studerer han Neurokinetic Therapy (NKT), noe han synes er kjempeinteressant.

Enkelt forklart går NKT ut på at man gjennom ulike muskeltester finner de musklene som jobber for mye fordi andre muskler som jobber for lite. – En muskel som jobber for lite belaster, og får andre muskler til å jobbe for mye. Det fører til ubalanse. – En svært spennende og interessant metode som gjør at man raskere finner roten til problemet, og gir både riktigere behandling og raskere bedring.

Bruker flere teknikker i behandlingen sin

– Jeg kombinerer gjerne flere teknikker i mine behandlingstimer, sier Gert. Gjennom samtale med kunden anbefaler jeg de teknikkene jeg mener vil gi best resultat. Noen vil få best resultat med en kombinasjon av klassisk massasje og triggerpunkt-behandling, andre trenger i tillegg teknikker som øker bevegeligheten i spesifikke ledd.