Yoga for alle

Velkommen til en weekend med yoga i fokus! Pakken inkluderer alle yogaklasser og andre aktiviteter, full pensjon med 3-retters fredag og lørdag kveld. Inkludert er også bassengområde hver dag 07.00 – 23.00.

Instruktør: Marianne Jørgensen

Hvem er Marianne?

Hei, jeg heter Marianne Jørgensen. Jeg er 56 år og bor i Lillestrøm sammen med min samboer. Jeg har 2 voksne barn og er nylig blitt bestemor til ei lita jente. Jeg kjører en MC/Harley Davidson om sommeren og er ofte på hytta mi på Vikerfjell i Vestre Ådal og nyter roen. Jeg jobber som frivillig i Lillestrøm kommune og trener seniorer i fallforebyggende «Sterk og stødig»

Ellers er jeg selv revmatiker og med flere andre kroniske sykdommer, men jeg prøver å bruke medisinsk yoga som min «Paracet»

Jeg er opptatt av å vise at yoga passer for alle aldre, fasonger og størrelser. Yoga kan gjøres stående, sittende og liggende. Yoga behøver ikke å være avansert for å være helsemessig bra og styrkende for kroppen! I mine timer har vi trening for både kroppen og toppen.

Jeg er utdannet yogalærer (200 timer YogaWorks teacher training) ved Jannice Strand / Be Yoga Studio i Lørenskog, Yin yogalærer utdanning (50 timer) ved David Kim Studio, Yogaleder for barn med spesielle behov ved Oslo Yoga,
Yoga Nidra yogalærer utdanning (55 timer) ved Anita Abrahamsen / Indre Stillhet, MediYoga (medisinsk) instruktør (120 timer) ved MediYoga International AB og utdannet Instruktør for sal og vann ved Norsk Revmatikerforbund.