Finnskogtoppen søker Aktivitetslederansvarlig

Brenner du for helse, og vil formidle og inspirere andre til aktivitet og en sunn livsstil? Høres vårt motto «se gjesten før gjesten ser deg» riktig ut for deg? Da har du nå sjansen til verdens beste jobb!

en gruppetime med menneker i aktivitet, hvor instruktøren står med ryggen til

Vi søker deg som er utdannet instruktør og som har instruert i noen år. Vi søker deg med masse energi, ideèr, glede, drivkraft og som ønsker veilede, inspirere og sette gullkant på våre gjesters opphold. Samtidig er du strukturert, effektiv og ambisiøs. 

I jobben som aktivitetslederansvarlig er du mest av tiden instruktør på Finnskogtoppen. Du følger våre gjester gjennom dagen og tilbyr både fysiske og mentale treningstimer, både i vann og på land. I tillegg er du ansvarlig for planlegging og oppfølging av aktiviteter/kalender, ukeprogram og turnus/skjema for deg og dine aktivitetslederkollegaer. Du gis en stor dose egenansvar og får mulighet til å planlegge et bredt spekter av aktiviteter.

Vi søker deg som liker et høyt tempo og som brenner for å gjøre en god jobb både for gjester og for arbeisdplassen din.  Du vil bli en viktig del i hele Finnskogtoppenteamet og rapporterer direkte til daglig leder.

For deg er alt mulig! 

Velkommen til en jobb med herlige kollegaer, fantastiske gjester og en nydelig atmosfære!

– Stillingsprosent 70 – 100% etter avtale.
– Tiltredelse etter avtale. Gjerne fra januar 2023.
– Arbeide fordelt på ukedag og helg (etter avtale)
– Mulighet til overnatting finnes

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt

Daglig leder Therese Appel
E-post: appel@finnskogtoppen.no
Telefon: +47 62 94 63 00

Søknad sendes til appel@finnskogtoppen.no

Søknadsfrist: Intervjuer skjer løpende så ikke vent med din søknad. Senest 29.oktober.